About

Ik ben Jessica. Klein van stuk, passioneel voor de dingen die mij interesseren en altijd op zoek naar uitdaging. Wat van mij nogal een studiebol maakt. 

In het dagelijkse leven werk ik als vroedvrouw in de vaste nachtploeg en overdag geef ik yogalessen in Temse. “midwife by night, yogateacher by day“ weerspiegelt goed wat ik dus doe.  

Yoga heeft sinds enige tijd een prominente plaats gekregen in mijn leven na een vrij intense periode van stress en twijfel in mijn leven. Nadat ik aan het flirten was met een burn-out, ging ik op zoek naar rust, ontspanning en antwoorden in mijn leven en dat alles vond ik op mijn yogamatje. Sinds yoga in mijn leven is gekomen, ben ik niet alleen fysiek uit mijn comfortzone gestapt, maar ook mentaal en emotioneel. Yoga heeft mij doen geloven in mezelf en in mijn lichaam en dat heeft voor mij niet alleen mijn leven verrijkt maar ook veel deuren geopend die ik voorheen liever gesloten hield.  

Mijn doel als yogateacher is dan ook om mijn studenten te inspireren zoals mijn teachers dat gedaan hebben en nog steeds doen. Zo leren meer mensen kennismaken met de voordelen van yoga. En dat komt de wereld alleen maar ten goede!  

In mei 2019 heb ik de stap gewaagd om mijn 200u teacher-training te doen in Spanje, gecertificeerd bij Yoga Alliance. Momenteel ben ik ook bezig met het volgen van een pre- en postnatale yoga opleiding, aangezien dat mooi aansluit bij mijn beroep.  

Voorts staan er nog enkele opleidingen op mijn agenda voor 2019 zoals:  

· 50u Yin opleiding bij Anat Geiger en Marcel van de Vis (gecertificeerd bij Yoga Alliance)  

· Prenatale yoga opleiding (gecertificeerd door Janet Balaskas van Active Birth center in London) 

%d bloggers liken dit: