Wie ben ik?

Ik ben Jessica. Klein van stuk, passioneel voor de dingen die mij interesseren en altijd op zoek naar uitdaging. Wat van mij nogal een studiebol maakt. 

In het dagelijkse leven werk ik als vroedvrouw in de vaste nachtploeg en overdag geef ik yogalessen in Temse. “midwife by night, yogateacher by day“ weerspiegelt goed wat ik dus doe.  

Yoga heeft sinds enige tijd een prominente plaats gekregen in mijn leven na een vrij intense periode van stress en twijfel in mijn leven.

Ik wou meer rust en antwoorden in mijn leven en dat alles vond ik op mijn yogamatje. Sinds yoga in mijn leven is gekomen, ben ik niet alleen fysiek uit mijn comfortzone gestapt, maar ook mentaal en emotioneel.

Yoga heeft mij doen geloven in mezelf en in mijn lichaam en dat heeft voor mij niet alleen mijn leven verrijkt maar ook veel deuren geopend die ik voorheen liever gesloten hield.  

In mei 2019 heb ik dan uiteindelijk de stap gewaagd om in Spanje mijn 200u basisopleiding te doen. Daarnaast heb ik mij verder verdiept in vinyasa yoga, yin yoga (50u opleiding bij Anat Geiger en Marcel van der Vis Heil) en prenatale yoga (gecertificieerd door Janet Balaskas)

Mijn missie? Ik wil mensen via yoga terug in contact brengen met zichzelf, zodat ze sterker in hun schoenen of in dit geval, hun blote voeten, zullen staan.

%d bloggers liken dit: