Wie ben ik?

Jess to Yoga intro

Ik ben Jessica, 29 jaar, klein van stuk en passioneel over de dingen die ik graag doe! 

Waarom ik ‘Jess to Yoga’ ben opgestart? 

Wel, ik hou ervan om zaadjes te planten en dat niet enkel in de letterlijke zin van het woord. Ik hou ervan om een bewustzijn te creëren, om jou iets te geven dat jezelf verder kan ontdekken. Ik wil jou terug doen geloven in jezelf en je eigen lichaam.

Ikzelf, heb yoga leren kennen in een stressvolle periode. Ik wist met mezelf geen blijf. Ik was volledig de weg een beetje kwijt en zoekend naar een oplossing kwam ik yoga tegen. En wat begon als een fysieke beoefening, resulteerde in ZOveel meer… 

Yoga deed mij terug geloven in mezelf. 

Voor mij was mijn mat, mijn heilige grond, mijn uitlaatklep. Ik creëerde niet alleen een groter bewustzijn in mijn lichaam en mijn gevoelens, maar ook in de kleine dagdagelijkse dingen van het leven. Het heeft mijn wereld, zowel die vanbinnen als vanbuiten alleen maar groter gemaakt. Door yoga zijn er voor mij deuren geopend die ik voorheen liever gesloten hield. 

En dat is de redenen waarom ikzelf ben gestart met lesgeven. Ik wil delen wat yoga kan doen voor jou, wat het kan betekenen. 

Door kleine zaadjes te planten die jij kan laten uitgroeien wanneer jij dat wil.

%d bloggers liken dit: